Naam *:
E-mailadres *:
Telefoonnummer *:
Vestiging *:
Ja, ik ga akkoord met de privacy verklaring
(u kunt deze onderaan de website vinden)
* = verplicht veld

Afspraak maken

Heb ik een verwijsbriefje nodig?

Nee, u kunt rechtstreeks een afspraak maken met Groeneveld Fysiotherapie. Een verwijsbriefje van de huisarts is niet nodig. Het team van Groeneveld Fysiotherapie is deskundig om een goede diagnose te stellen. Eventueel verwijst uw behandelaar van Groeneveld Fysiotherapie u door naar de huisarts. 
 
Wel is het verstandig uw huisarts te informeren over uw bezoeken aan de praktijk van Groeneveld Fysiotherapie. Zo kan uw huisarts rekening houden met eventuele behandeling van andere klachten. 

U kunt dus gerust direct een afspraak maken met Groeneveld Fysiotherapie.

Kwaliteitszorg

Krijg ik wel de kwaliteit die ik nodig heb?

Binnen de praktijk van Groeneveld Fysiotherapie werken vakkundig en gespecialiseerde fysiotherapeuten. De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd. De fysiotherapeuten binnen de praktijk van Groeneveld Fysiotherapie hebben de officiële studie afgerond, voldoen aan alle basiseisen en staan ingeschreven in het BIG-register van de overheid. Hiermee mag Groeneveld Fysiotherapie zelfstandig patiënten behandelen binnen de praktijk. 

De praktijk staat geregistreerd binnen Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR). In het leven geroepen door de beroepsorganisatie Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Kwaliteit is hierdoor verzekerd bij Groeneveld Fysiotherapie.

 

Groeneveld Fysiotherapie is aangesloten bij de beroepsorganisatie Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Op de website van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) staat uitgebreide informatie voor u als patient. Groenveld Fysiotherapie informeert u graag over de ontwikkelingen binnen de zorg en adviseert u naast de informatie op de website van Groeneveld Fysiotherapie ook een bezoek te brengen aan de website van het KNGF.

Heeft u toch nog vragen over fysiotherapie en een eventuele behandeling, neemt u dan contact op met het team van Groeneveld Fysiotherapie.

Naar de Algemene Contactinformatie

 

Zorgverzekeraars

De praktijk van Groeneveld Fysiotherapie is aangesloten bij een groot aantal zorgverzekeraars. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract behalve Zorg en Zekerheid. Via onderstaande selectielijst kunt u de code achterhalen van uw zorgverzekeraar. Via deze code kan Groeneveld Fysiotherapie uw behandeling declareren. Neem uw verzekeringspas, legitimatie en deze code mee bij uw eerste afspraak.

Basistarieven:

Reguliere zitting € 35
Screening DTF € 15,00
Toeslag zitting aan huis € 14,00

 


uzovi code: