Naam *:
E-mailadres *:
Telefoonnummer *:
Vestiging *:
Ja, ik ga akkoord met de privacy verklaring
(u kunt deze onderaan de website vinden)
* = verplicht veld

Praktijklocaties

Waar kan ik terecht?

Groeneveld Fysiotherapie heeft diverse locaties in de regio Haaglanden. De locaties zijn uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en kenmerken zich door goede parkeergelegenheden. De locaties zijn professioneel ingericht, waardoor een uitstekende service aan patienten mogelijk is. Naast een uitstekende bereikbaarheid met vervoer is de algemene praktijk ook goed bereikbaar per mail en telefoon.

Wilt u een bezoek afleggen aan onze praktijk of wenst u uitgebreidere informatie per telefoon? Maak dan gebruik van de Bel-mij-terug mogelijkheid op de website. Het team van Groeneveld Fysiotherapie neemt contact met u op en neemt uitgebreid de tijd voor u om uw vragen te beantwoorden.

Naar de Algemene Contactinformatie

 


Grotere kaart weergeven

De praktijk ligt op het sportpark Duivesteijn en is gevestigd in Green Fit | House of Health and Fitness.

Adres: Veurselaan 117 (2272 AT Voorburg)

Aanwezige fysiotherapeuten: Maarten, Brenda, Arianne

Direct bellen voor een behandeling: 06-15944717

E-mail: voorburg@groeneveldfysiotherapie.nl 

 


Grotere kaart weergeven
De praktijk is gevestigd in het voormalige PTT laboratorium in het Neherpark.
 
Adres: Neherpark 7 (2264 ZD, Leidschendam)
 
Aanwezige fysiotherapeuten: Arianne, Naomi en Kirsten
 
Direct telefoonnummer voor een behandeling: 06-81449108
 

 


Grotere kaart weergeven
De praktijk is gevestigd in Sportaccent in de wijk Ypenburg.
 
Adres: Kiekendiefstraat 35 (2496 RP, Den Haag)
 
Aanwezige fysiotherapeuten: Maarten, Naomi Smeitink, Joram Janson, Kirsten Klijn
 
Directe telefoonnummer voor een behandeling: 015-3696136 / 06-53447575
 

 

De praktijk is gevestigd in the fitnessclub Voorschoten
 
Adres: Molenlaan 35 2251 cb Voorschoten
 
Aanwezige fysiotherapeuten: Kirsten
 
Directe telefoonnummer voor een behandeling: (06) 38 06 71 73
 

 

Maarten Groeneveld

Mijn naam is Maarten Groeneveld. In 2003 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond aan THIM Hogeschool voor Fysiotherapie. Aandachtsgebieden binnen de praktijk: sportfysiotherapie, echografie en medical taping. Affiniteit binnen de fysiotherapie: sport- en wervelkolom gerelateerde klachten. Verder ben ik werkzaam op Papendal voor Nederlands Handbal Verbond bij Jong Oranje. Werkzaam op de locaties: Ypenburg en Voorburg.

Brenda van der Wijck

Mijn naam is Brenda van der Wijck. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Groeneveld Fysiotherapie. Aandachtsgebieden binnen de praktijk: algemeen fysiotherapeut, medical taping en dry needling. In 2018 heb ik een cursus echografie gevolgd. Affiniteit binnen de fysiotherapie: revalidatie- en sport gerelateerde klachten. Werkzaam op de locatie: Voorburg.

Naomi Smeitink

Mijn naam is Naomi Smeitink. In 2016 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond aan Hogeschool Leiden. Aandachtsgebieden binnen de praktijk:  algemeen fysiotherapeut en daarnaast ben ik momenteel bezig met een cursus gericht op heupklachten en hart- en vaatziektes. Affiniteit binnen de fysiotherapie: schouderklachten, heupklachten, hydrotherapie en chronische ziektes. Werkzaam op de locaties: Ypenburg en Leidschendam.

Joram Janson

Mijn naam is Joram Janson. In 2017 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond aan Hogeschool Leiden. Aandachtsgebieden binnen de praktijk: algemeen fysiotherapeut, dry needling. Affiniteit binnen de fysiotherapie: sport- en houdings gerelateerde klachten. Werkzaam op de locatie Ypenburg.

Chiara Schrijvers

Mijn naam is Chiara Schrijvers. In 2017 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond aan Hogeschool Leiden. Aandachtsgebieden binnen de praktijk: algemeen fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut i.o.. Affiniteit binnen de fysiotherapie: sport-, revalidatie-, ouderdomsgerelateerde klachten en hydrotherapie. Werkzaam op de locaties: Leidschendam en Voorburg.