Naam *:
E-mailadres *:
Telefoonnummer *:
Vestiging *:
Ja, ik ga akkoord met de privacy verklaring
(u kunt deze onderaan de website vinden)
* = verplicht veld

Praktijklocaties

Waar kan ik terecht?

Groeneveld Fysiotherapie heeft diverse locaties in de regio Haaglanden. De locaties zijn uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en kenmerken zich door goede parkeergelegenheden. De locaties zijn professioneel ingericht, waardoor een uitstekende service aan patienten mogelijk is. Naast een uitstekende bereikbaarheid met vervoer is de algemene praktijk ook goed bereikbaar per mail en telefoon.

Wilt u een bezoek afleggen aan onze praktijk of wenst u uitgebreidere informatie per telefoon? Maak dan gebruik van de Bel-mij-terug mogelijkheid op de website. Het team van Groeneveld Fysiotherapie neemt contact met u op en neemt uitgebreid de tijd voor u om uw vragen te beantwoorden.

Naar de Algemene Contactinformatie

 


Grotere kaart weergeven

De praktijk ligt op het sportpark Duivesteijn en is gevestigd in Green Fit | House of Health and Fitness.

Adres: Veurselaan 117 (2272 AT Voorburg)

Aanwezige fysiotherapeuten: Maarten, Brenda

Direct bellen voor een behandeling: 06-15944717

E-mail: voorburg@groeneveldfysiotherapie.nl 

 


Grotere kaart weergeven
De praktijk is gevestigd in het voormalige PTT laboratorium in het Neherpark.
 
Adres: Neherpark 7 (2264 ZD, Leidschendam)
 
Aanwezige fysiotherapeuten: Pascalle
 
Direct telefoonnummer voor een behandeling: 06-81449108
 

 


Grotere kaart weergeven
De praktijk is gevestigd in Sportaccent in de wijk Ypenburg.
 
Adres: Kiekendiefstraat 35 (2496 RP, Den Haag)
 
Aanwezige fysiotherapeuten: Maarten, Pascalle, Inge
 
Directe telefoonnummer voor een behandeling: 015-3696136 / 06-53447575
 

 

Maarten Groeneveld

Mijn naam is Maarten Groeneveld. Ik ben opgegroeid in Voorburg en Den Haag. Na mijn middelbareschooltijd (Dalton-Vatel, te Voorburg) heb ik een uitwisselingsjaar gedaan in de Verenigde Staten (Tennessee). In 1997 ben ik begonnen met mijn opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Thim v/d Laan te Utrecht. Ik ben in 2003 afgestudeerd. Tussentijds heb ik nog gereisd en wat van de wereld gezien. Ik heb onder andere als fysiotherapeut i.o. vrijwilligerswerk gedaan in een ziekenhuis in Guatemala. Sindsdien heb ik een aantal waarnemingen gedaan in verschillende praktijken en heb ik in loondienst bij een particuliere praktijk in Baarn gewerkt. Ik heb deze praktijk in juli 2004 over genomen. 
Naast deze werkervaringen ben ik ook parttime verbonden als fysiotherapeut bij het NHV ( Nederlands Handbal Verbond) waar ik mede de paramedische begeleiding verzorg voor verschillende nationale handbalselecties. Sinds 2011 ben ik ook de eigenaar van Green Fit, dit is de sportschool waar onze praktijk in is gelegen in Voorburg. 

Brenda van der Wijck

Algemeen Fysiotherapeut 
Medical Taping
Dry Needling
 
Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Groeneveld Fysiotherapie. Na mijn laatste stage bij Sportfysiotherapie Spanjersberg wilde ik mijn werk voortzetten in eenzelfde setting. Hier heb ik kunnen ervaren dat met een "actieve aanpak" van fysiotherapie goede resultaten werden behaald. Het is voor mij elke keer weer een uitdaging om mensen te begeleiden in hun actieve herstelproces en het gewenste resultaat te behalen. De sportschool Greenfit biedt hiervoor goede faciliteiten.

Inge de Vries

Ik ben Inge de Vries, 21 jaar. Ik ben geboren in Woerden en ben daarna naar Leidschendam verhuisd. Nadat ik het voortgezet onderwijs heb afgerond op het Dalton in Voorburg ben ik in 2009 gestart met de opleiding fysiotherapie. In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden. Gedurende het laatste half jaar van mijn studie ben ik bezig geweest om mij verder te verdiepen in rug- en nekklachten. In 2010 ben ik geopereerd aan mijn knie, dus op het gebied van knieklachten ben ik een ervaringsdeskundige. Ik voetbal 3 keer in de week en het werken met sporters vind ik dan ook erg leuk. Sinds eind augustus 2013 ben ik werkzaam bij Groeneveld Fysiotherapie locatie te Ypenburg.