Naam *:
E-mailadres *:
Telefoonnummer *:
Vestiging *:
Ja, ik ga akkoord met de privacy verklaring
(u kunt deze onderaan de website vinden)
* = verplicht veld

Praktijklocaties

Waar kan ik terecht?

Groeneveld Fysiotherapie heeft diverse locaties in de regio Haaglanden. De locaties zijn uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en kenmerken zich door goede parkeergelegenheden. De locaties zijn professioneel ingericht, waardoor een uitstekende service aan patienten mogelijk is. Naast een uitstekende bereikbaarheid met vervoer is de algemene praktijk ook goed bereikbaar per mail en telefoon.

Wilt u een bezoek afleggen aan onze praktijk of wenst u uitgebreidere informatie per telefoon? Maak dan gebruik van de Bel-mij-terug mogelijkheid op de website. Het team van Groeneveld Fysiotherapie neemt contact met u op en neemt uitgebreid de tijd voor u om uw vragen te beantwoorden.

Naar de Algemene Contactinformatie

 


Grotere kaart weergeven

De praktijk ligt op het sportpark Duivesteijn en is gevestigd in Green Fit | House of Health and Fitness.

Adres: Veurselaan 117 (2272 AT Voorburg)

Aanwezige fysiotherapeuten: Maarten, Brenda, Naomi, Miranda

Direct bellen voor een behandeling:
06-15944717 / 06-53447575

E-mail: voorburg@groeneveldfysiotherapie.nl 

 


Grotere kaart weergeven
De praktijk is gevestigd in het voormalige PTT laboratorium in het Neherpark.
 
Adres: Neherpark 7 (2264 ZD, Leidschendam)
 
Aanwezige fysiotherapeuten: Naomi
 
Direct telefoonnummer voor een behandeling: 06-81449108
 

 


Grotere kaart weergeven
De praktijk is gevestigd in Sportaccent in de wijk Ypenburg.
 
Adres: Kiekendiefstraat 35 (2496 RP, Den Haag)
 
Aanwezige fysiotherapeuten: Maarten, Naomi Smeitink, Kirsten Klijn
 
Directe telefoonnummer voor een behandeling:
06-53447575
 

 

De praktijk is gevestigd in the fitnessclub Voorschoten
 
Adres: Molenlaan 35 2251 cb Voorschoten
 
Aanwezige fysiotherapeuten: Kirsten
 
Directe telefoonnummer voor een behandeling: (06) 38 06 71 73
 

 

Maarten Groeneveld

Mijn naam is Maarten Groeneveld. In 2003 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond aan THIM Hogeschool voor Fysiotherapie. Aandachtsgebieden binnen de praktijk: sportfysiotherapie, echografie en medical taping. Affiniteit binnen de fysiotherapie: sport- en wervelkolom gerelateerde klachten. Verder ben ik werkzaam op Papendal voor Nederlands Handbal Verbond bij Jong Oranje. Werkzaam op de locaties: Ypenburg en Voorburg.

Brenda van der Wijck

Mijn naam is Brenda van der Wijck. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Groeneveld Fysiotherapie. Aandachtsgebieden binnen de praktijk: algemeen fysiotherapeut, medical taping en dry needling. In 2018 heb ik een cursus echografie gevolgd. Affiniteit binnen de fysiotherapie: revalidatie- en sport gerelateerde klachten. Werkzaam op de locatie: Voorburg.

Naomi Smeitink

Mijn naam is Naomi Smeitink. In 2016 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond aan Hogeschool Leiden. Aandachtsgebieden binnen de praktijk:  algemeen fysiotherapeut en daarnaast ben ik momenteel bezig met een cursus gericht op heupklachten en hart- en vaatziektes. Affiniteit binnen de fysiotherapie: schouderklachten, heupklachten, hydrotherapie en chronische ziektes. Werkzaam op de locaties: Ypenburg en Leidschendam.

Miranda Loen

Ik ben Miranda Loen en ben sinds april 2021 werkzaam bij Groeneveld Fysiotherapie. Ik heb in 1993 mijn opleiding fysiotherapie afgerond en ben sindsdien als fysiotherapeut werkzaam. Ik ben ook afgestudeerd als bewegingswetenschapper. Aandachtsgebieden binnen de praktijk: algemeen fysiotherapeut, revalidatie, all-round inzetbaar. Naar mijn werk in de praktijk werkzaam op een geriatrische revalidatie afdeling. Hier revalideren wij mensen na operaties zoals nieuwe knie of heup, rugoperaties, bij longaandoeningen, na CVA of amputatie. Ik heb in de loop van de jaren diverse opleidingen gedaan op mijn vakgebied, alsook op het gebied van (leefstijl) coaching. Werkzaam op locatie : Voorburg