Naam *:
E-mailadres *:
Telefoonnummer *:
Vestiging *:
Ja, ik ga akkoord met de privacy verklaring
(u kunt deze onderaan de website vinden)
* = verplicht veld

De fysiotherapeut voor iedereen!

Ons beweegprogramma: Een groot verschil

Groeneveld Fysiotherapie is een echte specialist in beweging. Met onze specifieke expertise begeleidt het team u bij behandelingen, maar ook bij het verbeteren van de conditie, verhogen van de fitheid en het aanleren van een actieve leefstijl.

Heeft u een (sport)blessure, een chronische aandoening of reintegrerend van een aandoening zoals artrose, diabetes, COPD, osteoporose of een coronaire hartziekte? Juist dan kan een actieve behandeling binnen Groeneveld Fysiotherapie een stimulans zijn voor een actiever en fitter bestaan. 

Het behandel- en beweegprogramma van Groeneveld Fysiotherapie is afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Laat u eens informeren over onze behandel- en beweegplannen alsmede een advies over hulpmiddelen. 

 

Ouderenpraktijk

Binnen de praktijk voor fysiotherapie is bijzondere aandacht voor ouderen. Het behandelen van ouderen verdient bijzondere aandacht. Het team van Groeneveld Fysiotherapie zorgt voor een behandelplan op maat, waarbij bijzondere aandacht is voor communicatie met de huisarts en eventueel specialisten van het ziekenhuis. Daarnaast heeft Groeneveld Fysiotherapie een uitgebreid beweegprogramma.

Naar de Algemene Contactinformatie

Sportpraktijk

Groeneveld Fysiotherapie behandelt sporters, zowel de pleziersporter alsmede de (semi)-professionele sporters die een minder ernstige of ernstige sportblessure hebben opgelopen. Tijdens de behandeling is niet alleen aandacht voor de kwetsuur zelf, maar ook voor het mee belasten van de oveige lichaamsdelen. Op deze manier ontstaat er een maximaal resultaat. De praktijk werkt o.a. voor het Nederlandse Handbal Verbond.

Naar de Algemene Contactinformatie

Hydrotherapie

Het team van Groeneveld Fysiotherapie is gespecialiseerd in hydrotherapie. Deze behandeling, ook wel watertherapie genoemd, vindt plaats in de vestiging Leidschendam. Op locatie is de beschikking over een verwarmd zwembad inclusief een tillift. Hydrotherapie is een effectieve behandeling voor diverse klachten, met name voor reumapatienten. Onder begeleiding van een fysiotherapeut wordt gestreefd naar een optimale beweging.   

Naar de Algemene Contactinformatie

Dry needling therapie

Dry needling is een speciale techniek waarbij spieren worden aangeprikt en raken op die manier snel en langdurig ontspannen. Er wordt geen vloeistof in de spier gebracht, maar een 'droge' naald. Dry needling is niet hetzelfde als acupunctuur. Gericht op spieren, niet op energiebanen. Het  is een erkende fysiotherapeutische behandeling, gericht op ontspanning van de gekwetste spier. Resultaatgericht voor chronische en acute spierproblemen. 

Naar de Algemene Contactinformatie